SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII

Viceprimarul Ion Dragomir și reprezentanți din cadrul Primăriei Giurgiu au participat, astăzi 3 iunie 2019, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu la o conferință de presă organizată cu prilejul lansării manisfestării ”Săptămâna prevenirii criminalității”.
Astfel, cu această ocazie în săptămâna 3 -7 iunie 2019, reprezentanții Inspectoratului de Poliție vor desfășura acțiuni de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, prevenirea delincvenței juvenile, a violenței împotriva femeilor, prevenirea traficului de persoane și a consumului de droguri și siguranță rutieră.
”Eu vin din partea comunității. Cred că este impropriu spus că Biroul de Prevenire a Criminalității acționează doar în această săptămână. Este nevoie ca această activitate să se adreseze comunității. Trebuie să transmitem oamenilor despre cum trebuie să se protejeze dar și asupra pedepselor care se aplică atunci când sunt săvârșite infracțiuni. V-aș sugera să folosiți foarte mult calea informatică pentru un impact mai mare asupra populației, ” a precizat viceprimarul Ion Dragomir.

Ultima modificare: 03.06.2019 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul WIROM CONTINUA PLANUL DE INVESTITII,ADUCTIUNE GAZE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.